Hypotheken 365

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hyp365.nlLage prijs vanaf € 849,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Tips op je oude huis sneller te verkopen

Heb je een nieuwe woning op het oog of zelfs al gekocht? Dan is dit natuurlijk geweldig en is het tijd om hier je eigen paradijs van te maken. Maar je moet ook voldoende aandacht besteden aan het verkopen van de oude woning. Veel mensen geven dit onvoldoende aandacht waardoor de verkoop niet helemaal soepel verloopt. Maar wat moet je nou doen om je oude huis sneller te verkopen? Wij zullen een aantal tips geven, wat bij kan dragen aan een soepele verkoop.

Opknappen waar nodig

Weet je op voorhand al dat er bepaalde zaken zijn die van mindere kwaliteit zijn? Zorg er dan voor dat je deze aanpakt voordat je woning verkocht wordt. De potentiële kopers zullen rekening houden met zaken die opgeknapt zijn, want dit kan van meerwaarde zijn.

Daarnaast moet je zorgen dat de woning voldoende opgeruimd en schoongemaakt is. Met CJS Woningontruiming zit je altijd goed. Deze partij zorgt voor het verkoop klaar maken van de woning en zo kan je met een gerust hart de foto’s schieten om advertenties aan te kleden.

Mogelijkheden tot adverteren

Als je een woning gaat kopen zal je merken dat bijna alles op het internet te vinden is. Woningen worden hierop aangeprezen bij de verschillende woning verkoopplatformen. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de advertentiemogelijkheden en de meerwaarde die dergelijke platformen voor de verkoop kunnen hebben.

Je zou bovenstaande in samenspraak met een makelaar of adviseur kunnen doen, maar je kan het ook zelf voor elkaar boksen. Met het juiste beeldmateriaal en de juiste beschrijving kan de verkoop wel eens snel gaan.

Het enorme bereik

Je weet het misschien al, maar het altijd goed om een woning op diverse social media kanalen te delen. Vrienden, familie en kennissen zullen de advertentie met je delen en dit zorgt ervoor dat de advertentie een enorme groep personen bereikt.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn