Hypotheken 365

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hyp365.nlLage prijs vanaf € 849,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Rentetarieven

Wanneer u een goedkope hypotheek wilt afsluiten is het belangrijke dat u zorgvuldig alle rentetarieven vergelijkt. Hypotheek rentetarieven kunnen sterk verschillen per hypotheekvorm of per hypotheekverstrekker.

Rentetarieven hypotheek vergelijken

Tegenwoordig zijn er vele websites waar u terecht kunt voor uitgebreide overzicht van hypotheek rentetarieven. Via deze overzichten kunt u eenvoudig alle rentetarieven vergelijken en vaak direct een hypotheek offerte aanvragen. U kunt uiteraard meerdere offertes aanvragen zodat u deze offertes ook weer kunt vergelijken. De rentetarieven kunnen per aanbieder immers sterk verschillen. Wij hebben voor u boven in de website al enkele aanbieders van scherpe rentetarieven geselecteerd.

Actuele rentetarieven per hypotheekvorm

Per hypotheekvorm zullen de rentetarieven sterk verschillen, bovendien bieden alle hypotheekvormen ook andere voorwaarden. Bij sommige hypotheekvormen, zoals de startershypotheek en de groeihypotheek, heeft u in het begin een laag rentetarief maar zal deze stijgen. Bij andere hypotheekvormen, zoals de annuïteitenhypotheek, blijft het rentetarief juist gelijk. Ten slotte zijn er ook hypotheekvormen waarbij de rentetarieven juist dalen.

Advies over hypotheek rentetarieven

Omdat er tegenwoordig veel verschillende hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers zijn adviseren wij u om meerdere offertes aan te vragen. Daarnaast kun u ook terecht bij een hypotheekadviseur. Hij zal u helpen met het vergelijken van alle hypotheekrente en tarieven. U betaalt uiteraard voor deze dienst maar op de lange termijn bent u beter uit door een goedkope hypotheek af te sluiten.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn