Hypotheken 365

TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hyp365.nlLage prijs vanaf € 849,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Verzekeren

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

De Hypotheker

De Hypotheker is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke hypotheekadvies organisatie van Nederland. In de meer dan 170 vestigingen zijn inmiddels al naar dan 500.000 hypotheken gesloten die altijd op maat zijn voor de klant. De Hypotheker is natuurlijk vooral bekend door de bekende TV reclames met de tekst ‘Jazeker. De Hypotheker’. Ondanks dat veel mensen deze als irritant ervaren zijn de reclames wel succesvol.

Op de website van De Hypotheker kunt u zelf uw hypotheek maandlasten berekenen en uw maximale hypotheek berekenen. Bovendien is het ook mogelijk eenvoudig op de site uw hypotheekofferte aan te vragen.

Hypotheekvormen bij De Hypotheker

De Hypotheker is een onafhankelijke hypotheekadvies partij. Zij hebben dus geen verplichtingen aan hypotheekverstrekkers en kunnen daarom optimaal advies geven. Doordat ze samenwerken met alle grote partijen kunnen zij ook zo goed als alle hypotheekvormen aanbieden die er in Nederland op de markt beschikbaar zijn.

Vestigingen De Hypotheker

De Hypotheker heeft in Nederland 170 vestigingen en dus altijd een vestiging bij u in de buurt. Met meerdere vestigingen in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam bereiken zij al een groot publiek. Maar daarnaast zijn er ook vele vestigingen in de kleinere steden en dorpjes wat voor de gehele landelijke dekking zorgt. U kunt op de website van De Hypotheker zelf de dichtstbijzijnde vestiging zoeken.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn